Search This Blog

Tuesday, December 10, 2013

Anna-Sofia was interviewed by Forum24 newspaper



Salamavalojen loisteessa Kiinassa


10.12.2013 klo 09:00


Kotimainen Huippumalli haussa -mallikilpailu (Nelonen) on ollut ponnahduslauta monelle mallinurasta haaveilevalle nuorelle naiselle.
Neljännen tuotantokauden voittaja oululaiskaunotar Anna-Sofia Ali-Sisto revittiin Italian Milanoon heti tv-kuvausten päätyttyä. Kisa käytiin vuonna 2011.
Mitä kaikkea Huippumalli haussa -kilpailun voitto on sinulle merkinnyt, Anna-Sofia Ali-Sisto, 22? 
Minulle voitto merkitsi uudenlaisen vaiheen aloittamista elämässäni. Ennen voittoa en ollut työskennellyt mallina enkä juuri matkustellutkaan, mutta nyt voiton jälkeen olen viettänyt kaksi vuotta ulkomailla mallin töitä tehden.
Millaista mallina työskentely maailmalla on?
Mallina työskentely vaihtelee todella paljon sen mukaan, missä päin maailmaa työskentelee. Esimerkiksi työskentelyllä Kiinassa ei ole paljoakaan yhteistä Pariisissa työskentelyn kanssa.
Oletko solminut hyviä ystävyyssuhteita muiden mallien kanssa?
Olen tavannut ihania ystäviä monista eri maista. Usein harmittaa, kun uuteen ihmiseen tutustumisen jälkeen jompikumpi lähtee pian pois. Mutta välillä on taas kiva yllätys tavata tuttuja ystäviä, kun menee uuteen paikkaan.
Mikä on mallitoimistosi tällä hetkellä?
Mallitoimistoni on Paparazzi. Toki minulla on mallitoimistoja useassa maassa, mutta Paparazzi on ”emotoimisto”.
Missä teet mallin töitä parhaillaan? 
Tällä hetkellä työskentelen Kiinassa. Kahden kuukauden ajasta enää pari viikkoa jäljellä, jouluksi lähden kotiin. Mallitoimistoni täällä toimii sekä Guangzhoussa että Shenzhenissä. Olen päässyt töiden vuoksi matkustelemaan myös useissa muissa Kiinan kaupungeissa.
Kuinka kauan näillä näkymin aiot jatkaa mallin uraasi?
Haluan jatkaa niin pitkään kuin mahdollista, mutta haluan myös muita asioita elämältäni. En vielä tiedä, milloin haluan keskittyä yliopisto-opintoihin Suomessa ja kuinka paljon on mahdollista tehdä mallin töitä niiden ohessa.


Liikunta päivittäistä


Millaista ruokavaliota noudatat ja kuinka paljon liikut, että pysyt mallin mitoissa?
Syön mielestäni terveellisesti ja monipuolisesti, välillä herkuttelen kohtuudella. Pyrin harrastamaan päivittäin liikuntaa, joskus on päiviä, etten vain ehdi.
En liiku kalorinkulutusmielessä, vaan koska on terveellistä harrastaa liikuntaa ja olla hyvässä kunnossa.
Millaisin silmin katsot Suomea juuri nyt?
Matkustellessa oppii arvostamaan useita asioita Suomessa. Esimerkiksi täällä Kiinassa ikävöin sitä, kuinka Suomessa on niin puhdasta, raikasta ja turvallista.
Milloin vierailet seuraavan kerran Oulussa?

http://www.forum24.fi/uutiset/salamavalojen-loisteessa-kiinassa

No comments:

Post a Comment